2Wheel-RLLY – Een rally per fiets / scooter/ solex

Op zoek naar een mooie fietsroute? Of naar een uitdagende route voor de solex of scooter? Wij bieden verschillende gps routes met daarin gave opdrachten met vragen opgenomen. Deze opdrachten kunnen alleen worden bereikt door het kompas in de RLLY app te volgen. De locaties bereiken is 1 maar de opdrachten met zoveel mogelijk punten afronden is 2!

Solex route of scooterroute als event

Een solex RLLY of scooter RLLY als event rijden met familie, personeel of relaties?
Stap met zijn allen op een solex of (e) scooter en probeer de juiste locaties te bereiken door het kompas te volgen. Strijd binnen de groep tegen elkaar om de hoogste punten te verdienen. Benut de meegekregen tas met materialen optimaal in de opdrachten en zorg voor een goede teambuilding.
Het gaat er niet om welk groepje de snelste tijd heeft maar het gaat erom wie de meeste punten heeft behaald met het meeste plezier!
Op het einde van de route is jullie eigen scorelijst in te zien, welk groepje bewijst zich met het hoogst aantal punten..?

Fietsroute voor individu of klein groepje

Het volgen van een fietsroute voor individu of klein groepje is uiteraard ook mogelijk met de RLLY app. Hierbij volgt u één van onze bestaande 2-wheel-RLLY’s. Ga er lekker op uit met de fiets en kom eens langs andere plekken dan gewoonlijk! Ook hier geldt: De locaties bereiken is 1 maar de opdrachten met zoveel mogelijk punten afronden is 2!. Volg het kompas dus goed want alleen dan komt u bij de leukste opdrachten en plekken.
Bekijk de fietsroutes, de bestaande RLLY’S, wanneer u de RLLY niet als event wilt organiseren.

Arrangementen

De RLLY goed afsluiten als event?
Dat kan zeker, want op verschillende locaties hebben wij samenwerkingen met verschillende restaurants waar er een lekker hapje gegeten kan worden.
Verder geldt voor de bestaande RLLY’S dat ze allemaal in de buurt van restaurants liggen, hier is een lekker hapje dus ook mogelijk bij!