Autoroutes

Autoroute met RLLY

Ben je op zoek naar een fraaie autoroute bij jou in de buurt? Of wil je mogelijk een prachtige autoroute in ons land van A tot Z gaan rijden? Je kunt er dan voor kiezen om jouw navigatiesysteem aan te zetten, maar je kunt het voor jezelf een stuk leuker maken. Hoe je dat doet? Dat doe je met onze RLLY app!

Wat kun je met onze RLLY app?

Met onze RLLY app ben je in staat om een autoroute te gaan volgen. Een speurtocht waarbij het de bedoeling is dat je van punt A naar punt B rijdt en vervolgens weer van punt B naar punt C. Je doet dit echter niet door de weg op jouw navigatiesysteem te volgen, maar juist door het kompas in onze RLLY app te volgen. Dit kompas geeft echter niet aan of je naar links of naar rechts moet gaan. Nee, het kompas geeft alleen de richting aan. Je moet er dus zelf achter zien te komen welke weg ervoor zorgt dat je de juiste richting opgaat.

In onze RLLY app wordt continu aangegeven hoeveel meter je nog verwijderd bent van het tussenpunt. Indien de hoeveelheid meters stijgen, is dat een duidelijk teken aan de wand. Je rijdt dan immers verkeerd. Het is dus continu een kwestie van navigeren, van logisch nadenken en van de uitdaging aan durven te gaan. Het is eenmaal een feit dat een autoroute op deze manier zéér uitdagend is.

Autoroute Drenthe
Autoroute Drenthe
Prachtige autoroute in Drenthe
Autoroute Friesland
Autoroute Friesland
Geniet van de Friese meren met de autoroute in Friesland!

Autoroute Overijssel
Autoroute Overijssel
Met deze leuke autoroute vind je de mooie verborgen plekjes in Overijssel

Autoroute achterhoek
Autoroute Achterhoek
Leuke autoroute door de Achterhoek
Autoroute bollenstreek
Autoroute Bollenstreek
Geniet van de prachtige hotspots in de Bollenstreek!

Autoroute Gelderland
Autoroute Gelderland
Ontdek Gelderland zoals nooit tevoren!

Autorally rijden met de RLLY app

Bij aanschaf van een autoroute ontvang je een code. Deze code kun je invullen bij jouw gekochte premium RLLY.

Voor een autorally zijn minimaal twee personen nodig, de navigator en de rijder zelf. Ga er gezellig met het gezin op uit en stap de auto in. Onderweg kom je langs de mooiste spottz, waarbij je telkens niet weet wat de volgende bestemming is! Wel verzekeren wij je dat het eindpunt niet verder dan een halfuur van het beginpunt ligt.

De autorally’s van RLLY

RLLY biedt autorally’s die jou langs heel veel verschillende plekken leidt. Deze RLLY’s hebben natuurlijk een startpunt en een eindpunt. Zo is er bijvoorbeeld de Midden- Nederland autorally met als startpunt Ede en eindpunt Renkum/otterlo. Liever starten in de buurt van Amersfoort? Dan is de Veluwe autorally wat voor je! Wij zijn ondertussen druk bezig om autorally’s door heel Nederland uit te zetten, dus als Amersfoort of Ede net wat te ver is dan is het nog even afwachten.

Een overzicht van alle RLLY autoroutes in Nederland en Belgie:

Rally arrangementen

De autoroute beginnen, pauzeren of eindigen met een lekker hapje? Dat kan. Op verschillende plekken waar de autorally langskomt zijn genoeg restaurants te vinden.