Autospeurtocht met RLLY

Vind jij het leuk om een autospeurtocht te rijden? Ga jij graag het avontuur aan en vind je het leuk om opdrachten uit te voeren? Dan is een autospeurtocht met RLLY zeer geschikt voor jou. Het kompas in de RLLY app neemt jou mee over de leukste weggetjes en laat jou de mooiste plekjes zien!

BeLEEF met zijn allen.. Met een autospeurtocht van RLLY

Alleen al het navigeren is ieets wat je met zijn allen doet.. Maar ook de opdrachten zul je alleen goed kunnen afronden door goed samen te werken. Wanneer het aantal meters afloopt in de app weet je dat je goed rijdt, eenmaal bij de opdracht aangekomen zal je soms de auto uit moeten om de opdracht goed te kunnen afronden en soms kan dit vanuit de auto zelf. Juist de opdrachten dat je lekker even de auto uit moet zorgen ervoor dat jullie je bewust worden van de vette plekken waar deze autospeurtocht jullie langs leidt.

Tussen welke autospeurtochten kun je kiezen?

Ben jij bereid om samen met bijvoorbeeld jouw partner, vriend of familielid de uitdaging aan te gaan? Zie je het al helemaal voor je dat je direct de juiste weg in hebt geslagen? En zie je het ook al voor dat je alle opdrachten op de juiste manier uit kunt voeren? Als je nu direct enthousiast van dit vooruitzicht bent, hebben wij goed nieuws voor je. In de RLLY app vind je op dit moment namelijk al veel autospeurtochten terug.

Onderstaand zie je een overzicht met onze autospeurtochten in verschillende regio’s:

Autospeurtocht Friesland
Ontdek de mooiste plekken in Friesland!
Autospeurtocht Veluwe
Breng een bezoekje aan de prachtige bossen van de Veluwe met de RLLY autospeurtocht!
Autospeurtocht Utrecht
Dé perfecte manier om Utrecht te ontdekken
Autospeurtocht Noord-Holland
Verken Noord-Holland met uitdagende en mooie autoroutes
Autospeurtocht Zuid-Holland
Beleef een schitterende en uitdagende autospeurtocht door Zuid-Holland
Autospeurtocht Overijssel
Fraaie autospeurtocht door Overijssel

Hoe werkt een autospeurtocht met onze app precies?

Stap samen in de auto, slinger de RLLY app aan en laat je verrassen. In de app zie je continu een kompas staan dat de juiste richting aanwijst. Dit kompas geeft dus aan of je naar het noorden, naar het zuiden, naar het oosten of naar het westen moet. De app geeft echter niet aan welke weg je hiervoor moet nemen; het is volledig aan jou/jullie om daar achter te gaan komen.

Stel je nou voor dat je op een T-kruising komt. Je kunt alleen naar links of naar rechts, maar het kompas geeft aan dat je naar het noorden moet. Dit betekent dus dat je eigenlijk rechtdoor moet, maar juist dát is niet mogelijk door het weggennet. Het is in een dergelijke situatie de bedoeling dat jij het hoofd koel houdt, dat jij de juiste keuzes weet te maken en dus dat je uiteindelijk op de juiste plek aan weet te komen.

Tijdens het rijden zie je in de app continu de hoeveelheid meters tot de volgende bestemming staan. Zie je de hoeveelheid meters aflopen? Dan is dat een positief signaal; je rijdt dan in ieder geval de juiste richting op.

Als je eenmaal op de juiste plek aangekomen bent, heb je de eerste opdracht uitgevoerd. Het is nu alleen nog zaak om óók alle volgende opdrachten uit te voeren. Je kunt echter niet met de volgende opdracht beginnen, voordat je de huidige opdracht op de juiste manier afgerond hebt. Je bent dus eigenlijk in een continu strijd om de juiste weg te vinden. Dit maakt een autospeurtocht niet alleen uitdagend, maar ook enigszins spannend en bovenal zeer vermakelijk.

Overigens hoef je bij deze leuke speurtocht met de auto niet continu in jouw auto te blijven. Nee, bij veel opdrachten is het de bedoeling dat je uitstapt. Je geniet hierdoor niet alleen van de speurtocht, maar ook van de prachtige omgeving waar je je in bevindt. De meest fraaie omgevingen laten in ieder geval duidelijk blijken dat je ook in Nederland prachtig rond kunt toeren. Met de speurtocht via de RLLY app maak je jouw toertocht alleen maar leuker!

Alle autospeurtochten in Nederland: