Autospeurtocht Friesland

Wil jij graag een uitdagende autospeurtocht in Friesland ondergaan? Het team van RLLY heeft een geweldige autospeurtocht voor jou uitgezet die ervoor zorgt dat je een onvergetelijke dag gaat beleven! Met de RLLY app ben je namelijk in staat om een dergelijke speurtocht met de auto op de meest leuke manier uit te voeren.

De Friesland autospeurtocht is een interessante autorally die met iedere auto is te volgen, op iedere dag tussen zonsopgang en zonsondergang. Je rijdt de autorally met behulp van de RLLY app. Deze app maakt gebruik van het kompas en de afstandmeter op jouw telefoon. De route is opgebouwd uit waypoints. Als je de autospeurtocht start op het startpunt, volg je telkens het kompas, op weg naar het volgende waypoint. Op deze manier volg je een mooie route zonder te weten waar je naar toe gaat!
Als je je binnen x meter van een waypoint bevindt, herkent de app dat en word je een opdracht voorgelegd. Op verschillende waypoints zijn opdrachten opgenomen, de score van alle opdrachten wordt verzameld en aan het eind van de rally kun je jouw score t.o.v. andere deelnemers zien!

Indien je je nu voor de RLLY app aanmeldt, kun je direct gaan genieten van de Friese autospeurtocht. Het enige wat je vervolgens nog hoeft te doen, is een goede navigator te vinden. Samen met jouw navigator ben je in staat om uiteindelijk op de juiste plek uit te komen; het is simpelweg onmogelijk om dit volledig op eigen houtje te doen.

Hoe werkt de app?


Door de rally hier te bestellen ontvang je een code, die je in de app kunt ingeven om direct te kunnen starten.