Bedrijfsuitje Gelderland

Een bedrijfsuitje in Gelderland organiseren met RLLY? Gelderland heeft qua natuur zeer veel te bieden waarmee een RLLY uitgebreid op inspeelt.
Zo bevindt één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, de Veluwe, zich in Gelderland. Een bedrijfsuitje op de Veluwe is daarom aan te raden als u iets in Gelderland zoekt. Denk hierbij aan een autorally, wandelrally of een 2 Wheel rally

Ga op ontdekking met een RLLY waarbij het kompas zal leiden. Dit kompas leidt men naar de mooiste plekken van de omgeving waaraan vervolgens opdrachten in de RLLY app zijn gekoppeld.

Kies voor een bestaande route van RLLY. In Gelderland bieden wij de volgende autorally’s: Noord-Veluwe RLLY, West Veluwe RLLY, Noord-Oost Veluwe RLLY, Oost-Veluwe RLLY, Midden-Nederland RLLY, 7-Heuvelen RLLY en de Groot-Arnhem RLLY.
In Gelderland bieden wij de volgende wandelrally’s: Amersfoort hottspottz RLLY, Arnhem hottspottz RLLY, Nijmegen hottspottz RLLY.

Naast bestaande rally’s is het ook mogelijk om een rally op maat te latten maken. Geheel naar stijl van uw bedrijf.

Op zoek naar een toffe rally als bedrijfsuitje? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wij kunnen door heel Gelderland een leuk bedrijfsuitje organiseren, bijvoorbeeld een bedrijfsuitje in Arnhem, Ede en Nijmegen.

Bedrijfsuitje Gelderland