fbpx

De veluwe

De veluwe

De veluwe is een uniek gebied waarbij de prachtige natuur is te bewonderen. Bijzondere dieren zoals edelherten, wilde zwijnen, reeën en vossen hebben hier vrij spel.

Enorm veel vierkante meters waarbij rust belangrijk en makkelijk te vinden is.

De veluwe bevat heide, zandvlaktes en bos waar je je ogen uit kan kijken. Op de veluwe ontdek je dat adembenemende plekken dichterbij zijn dan je dacht.

De veluwe ontdekken met een Navigatiespel

RLLY heeft een leuk spel ontwikkelt waarmee je adembenemende plekken op een leuke en interactieve manier kan beleven. Met dit navigatiespel ontdek je leuke plekken op een interactieve manier door het kompas te volgen. Dit kompas leidt je langs leuke opdrachten waarbij kennis en teamwork een pré is! Download de app en doe wat leuks op de veluwe!

Horecagelegenheden op de veluwe

Wij snappen dat je dorst en trek krijgt van zo'n navigatiespel... daar hebben we wat op!
De navigatiegame komt langs genoeg leuke restaurants om jullie van een leuke pauze te kunnen verzorgen. Zo komt de RLLY langs verschillende restaurants maar ook ijszaken, genoeg keuze!

De app

De RLLY app is te downloaden voor Android en IOS. Het is belangrijk dat je een goedwerkende gps in je telefoon hebt zitten. Wij raden voor de navigatiegame een maximaal aantal personen van 5 per telefoon, zo bleef je deze game optimaal!

De veluwe