Familiedag organiseren

De jaarlijkse familiedag weer organiseren? leuk! Een RLLY is een uitje wat geschikt is voor de meeste leeftijden. Met de autorally zit iedereen, uiteraard, lekker in de auto en kan men tijdens de opdrachten even lekker naar buiten om de opdracht te beantwoorden. Slecht weer? Geen probleem. Vaak bevindt de opdracht zich zo dichtbij de auto dat je er of maar heel even/ niet uit moet om de opdracht op te lossen. De wandelrally’s kunnen qua lengte zo worden opgesteld dat deze voor iedereen in de familie leuk is om te doen.

Tijdens alle wandel- en autorally’s zijn er genoeg opties om even te pauzeren met wat te eten en / of drinken.

Familiedag geheel op maat

RLLY kan een toffe route, speciaal voor de familie, uitzetten. Als voorbeeld: Een autorally die start in het dorp van opa & oma, langs het favoriete familierestaurant of een oude volgswagen- foodtruck gaat en tijdens de opdrachten leuke vragen over familieleden. Om de RLLY cool af te sluiten kan er een finishboog bij worden geboekt. Nog niet genoeg gegeten? Dan kan de RLLY eindigen bij één van onze uitgekozen restaurants of een restaurant naar keuze wat wij geheel voor jullie regelen.

Genoeg mogelijkheden dus.. als jullie als familie graag zo’n RLLY op maat willen laten maken, neem dan even contact met ons op. Wij kijken graag mee naar de wensen en mogelijkheden.

Familie uitje
Familiedag Gelderland
Familiedag Veluwe
Familiedag Friesland
Familiedag Groningen
Familiedag Overijssel
Familiedag Flevoland
Familiedag Noord-Holland
Familiedag Zuid-Holland
Familiedag Gelderland
Familiedag Utrecht
Familiedag Noord-Brabant
Familiedag Drenthe
Familiedag Zeeland
Familiedag Limburg