Familie uitje organiseren

Het jaarlijkse familie uitje weer organiseren? leuk! Een RLLY is een uitje wat geschikt is voor de meeste leeftijden. Met de autorally zit iedereen, uiteraard, lekker in de auto en kan men tijdens de opdrachten even lekker naar buiten om de opdracht te beantwoorden. Minder goed weer? Geen probleem. Vaak bevindt de opdracht zich zo dichtbij de auto dat je er of maar heel even/ niet uit moet om de opdracht op te lossen. De wandelrally’s kunnen qua lengte zo worden opgesteld dat deze voor iedereen in de familie leuk is om te doen.

Tijdens alle wandel- en autorally’s zijn er genoeg opties om even te pauzeren met wat te eten en / of drinken.

Een familie uitje op maat

RLLY kan een toffe route, speciaal voor de familie, uitzetten. Als voorbeeld: Een autorally die start in het dorp van opa & oma, langs het favoriete familierestaurant of een oude volgswagen- foodtruck gaat en tijdens de opdrachten leuke vragen over familieleden. Om de RLLY cool af te sluiten kan er een finishboog bij worden geboekt. Nog niet genoeg gegeten? Dan kan de RLLY eindigen bij één van onze uitgekozen restaurants of een restaurant naar keuze wat wij geheel voor jullie regelen.

Genoeg mogelijkheden dus.. als jullie als familie graag zo’n RLLY op maat willen laten maken, neem dan even contact met ons op. Wij kijken graag mee naar de wensen en mogelijkheden.

Familiedag organiseren
Familie uitje Gelderland
Familie uitje Veluwe
Familie uitje Friesland
Familie uitje Groningen
Familie uitje Overijssel
Familie uitje Flevoland
Familie uitje Noord-Holland
Familie uitje Zuid-Holland
Familie uitje Gelderland
Familie uitje Utrecht
Familie uitje Noord-Brabant
Familie uitje Drenthe
Familie uitje Zeeland
Familie uitje Limburg
Actief familie uitje