fbpx

FAQ’S

Waar kan ik een rally starten?

Elke rally heeft een ander startpunt. In de app kunt u zien wat de startpunten zijn, in het openingsscherm wijst het kompas en de afstandsmeter u de route naar het startpunt.

Waar eindigt een rally?

Dat.. Gaan we u niet vertellen, juist het verrassingselement maakt een RLLY leuk, wel kunnen we vertellen dat het eindpunt nooit verder dan een half uur van het startpunt ligt. Bij een wandelRLLY is het eindpunt heel dichtbij het startpunt.

Waarom wisselt de richting van mijn kompas?

Een kompas maakt gebruik van de kompassensor op uw smartphone. Deze sensor is bij elke telefoon anders en daarnaast ook nog eens afhankelijk van omgevingsfactoren. Om een zo accuraat mogelijk kompas te hebben, kunt u uw telefoon bewegen in de vorm van een 8, uw toestel kalibreert zich dan. Verder.. Heb geduld, u zult zien dat het kompas zich gaat bijstellen naarmate u verder rijdt / loopt. Houdt in de gaten of de afstand nog steeds kleiner wordt als u een bepaalde richting op gaat.

Waar kan ik mijn code invullen?

In de rlly app. Wanneer je bijvoorbeeld de midden-Nederland autorally gaat volgen kan je deze rlly aanklikken in de app waarnaar vervolgens de knop 'voer code in om te starten' verschijnt.

Is er internet nodig om een RLLY te volgen?

Als je de RLLY optimaal wilt beleven is het antwoord ja. Met internet zullen alle afbeeldingen bij de opdrachten goed verschijnen en kan je de vragen beter beantwoorden. Ook kost een RLLY bijna geen internet, een paar mb's.

Op hoeveel apparaten kan ik het beste een RLLY volgen?

Bij een aantal personen van maximaal vijf met één toestel. De code die je koopt kan bij één toestel worden ingevoerd, wanneer je dus met zes personen bent raden wij aan twee codes te kopen waarbij je twee telefoons gebruikt.

Mijn telefoon geeft aan dat ik weer naar het beginpunt moet, wat nu?

Vervelend want dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wanneer u echt de mogelijkheid niet meer heeft verder te gaan bij de laatste spott kunt u even contact opnemen met het telefoonnummer vermeld op deze site.

Ik zie meerdere lijntjes op de kaart, wat is dit?
Waarschijnlijk heeft u een Apple telefoon, die geeft de kaartfunctie namelijk net wat anders weer. Probeer het eindpunt van de lijn in de kaart te volgen in combinatie met het kompas, zo zult u het volgende punt zeker vinden!