De mooiste auto rally’s – Car-RLLY’S

Auto rally

Een auto rally vol avontuur, gezelligheid en richtingsgevoel..... Keer wat anders dan standaard.
Stap de auto in, waarbij degene met het beste richtingsgevoel de telefoon in handen neemt… Het wordt nu schakelen om keer op keer de juiste richting op te gaan om zo de route met de hoogste score af te ronden!
Het kompas in de RLLY app is van groot belang tijdens deze auto RLLY want alleen hiermee worden de gaafste spottz bereikt.

Auto rally als groeps event

Een auto rally als event organiseren? Samen met relaties, familie of personeel een avontuurlijk event beleven, het zal een uitdagend event zijn waarbij men elkaar op een andere manier leert kennen. Het kompas zal hierbij de weg leiden en leidt u langs de mooiste spottz met opdrachten.
Aan jullie de uitdaging om door middel van teambuilding de opdrachten met de hoogste score af te ronden!
Ga de leuke strijd in de groep tegen elkaar aan en bekijk aan het einde in jullie eigen scorelijst wie het winnende groepje is!
Zo kunt u de rally rijden met eigen vervoer of met vervoer van ons.

Auto rally

Auto rally voor een kleine groep

Een auto GPS route voor een kleine groep is ook mogelijk. Hierbij volgt u namelijk een bestaande rally van ons.
Voor een auto rally zijn minimaal twee personen nodig, de navigator en de rijder zelf. Ga er gezellig met het gezin op uit en stap de auto in, onderweg komt u langs de mooiste spottz. Aan elke spott is een bijpassende opdracht gekoppeld.

Rally arrangementen

Het rally evenement  beginnen of eindigen met een lekker hapje? Dat kan. Op verschillende locaties hebben wij samenwerkingen met leuke horecagelegenheden waar er zeker een lekker hapje gegeten kan worden.
Ook zullen de bestaande routes liggen in de buurt van een horecagelegenheid, zodat ook hier de RLLY goed gecombineerd kan worden met een lekkere lunch of een diner.
Klik hier om een autorally te organiseren