DE MOOISTE AUTO RALLY’S

Beleef een topdag, rijd een RLLY autorally!

Een auto rally door de mooiste gebieden van Nederland
Stap de auto in, waarbij degene met het beste richtingsgevoel de telefoon in handen neemt… Het wordt nu schakelen om keer op keer de juiste richting op te gaan om zo de route met de hoogste score af te ronden!
Het kompas in de RLLY app is van groot belang tijdens deze autorally want door het kompas te volgen wordt je langs de gaafste plekken geleid!

  • Autorally’s
    29,4529,50

Autorally rijden met de RLLY app

Bij aanschaf van een NaviGame ontvang je een code. Deze code kun je invullen bij jouw gekochte premium RLLY.

Voor een auto rally zijn minimaal twee personen nodig, de navigator en de rijder zelf. Ga er gezellig met het gezin op uit en stap de auto in, onderweg komt u langs de mooiste spottz, waarbij je telkens niet weet wat de volgende bestemming is! Wel verzekeren wij je dat het eindpunt niet verder dan een halfuur van het beginpunt ligt.

Autorally
Autorally in Valkenburg

De autorally’s van RLLY

RLLY biedt autorally’s die jou langs heel veel verschillende plekken leidt. Deze RLLY’s hebben natuurlijk een startpunt en een eindpunt. Zo is er bijvoorbeeld de Midden- Nederland autorally met als startpunt Ede en eindpunt Renkum/otterlo. Liever starten in de buurt van Amersfoort? Dan is de Veluwe autorally wat voor je! Wij zijn ondertussen druk bezig om autorally’s door heel Nederland uit te zetten, dus als Amersfoort of Ede net wat te ver is dan is het nog even afwachten.

Rally arrangementen

De auto rally beginnen, pauzeren of eindigen met een lekker hapje? Dat kan. Op verschillende plekken waar de autorally langskomt zijn genoeg restaurants te vinden.

Autorally