fbpx

De mooiste auto rally’s

Auto rally

Een auto rally vol avontuur, gezelligheid en richtingsgevoel….. Keer wat anders dan standaard.
Stap de auto in, waarbij degene met het beste richtingsgevoel de telefoon in handen neemt… Het wordt nu schakelen om keer op keer de juiste richting op te gaan om zo de route met de hoogste score af te ronden!
Het kompas in de RLLY app is van groot belang tijdens deze autorally want alleen hiermee worden de gaafste spottz bereikt.

De RLLY app

Bij aanschaf van een NaviGame ontvang je een code. Deze code kun je invullen bij jouw desbetreffende premium RLLY.

Voor een auto rally zijn minimaal twee personen nodig, de navigator en de rijder zelf. Ga er gezellig met het gezin op uit en stap de auto in, onderweg komt u langs de mooiste spottz, waarbij je telkens niet weet wat de volgende bestemming is! Wel verzekeren wij je dat het eindpunt niet verder dan een halfuur van het beginpunt ligt.

Auto rally
Auto rally

De autorally’s van RLLY

RLLY biedt autorally’s die jou langs heel veel verschillende plekken leidt. Deze RLLY’s hebben natuurlijk een startpunt en een eindpunt. Zo is er bijvoorbeeld de Midden- Nederland autorally met als startpunt Ede en eindpunt Renkum/otterlo. Liever starten in de buurt van Amersfoort? Dan is de Veluwe autorally wat voor je! Wij zijn ondertussen druk bezig om autorally’s door heel Nederland uit te zetten, dus als Amersfoort of Ede net wat te ver is dan is het nog even afwachten.

Rally arrangementen

De auto rally beginnen, pauzeren of eindigen met een lekker hapje? Dat kan. Op verschillende plekken waar de autorally langskomt zijn genoeg restaurants te vinden.