Backpack-RLLY – Een uitdagende GPS wandel route

Op zoek naar een uitdagende GPS wandelroute?
Verschillende RLLY’s zijn wandelend te volgen waarbij het kompas in de app u leidt naar de verschillende locaties met leuke opdrachten.

Wandel gps route als groeps event

Wanneer u de GPS wandelroute als event gaat volgen, met relaties, familie of personeel bijvoorbeeld, wordt dit een (unieke) backpack-RLLY.
Elke groep krijgt een eigen backpack mee voor onderweg met hierin materialen. Deze materialen zullen namelijk behoorlijk goed van pas komen tijdens de opdrachten in de gps route….
De aangewezen persoon in de groep zorgt ervoor dat de backpack met materiaal op het juiste moment gebruikt wordt. Scoor als groep de maximale punten!

Wandel gps route als individu of klein groepje

Een GPS wandelroute als individu of met een klein groepje is ook mogelijk. Hierbij volgt u een bestaande GPS route. De backpack kunt u hierbij zelf meenemen! Dit zal een route zijn waarbij de vragen gewoon in de app beantwoord kunnen worden en waar verder geen extra materialen voor nodig zijn.

Arrangement

De RLLY beginnen of eindigen met een lekker hapje? Dat kan. Op verschillende locaties hebben wij samenwerkingen met leuke restaurants waar zeker een lekker hapje gegeten kan worden. De GPS routes zullen daarom ook liggen in de buurt van waar het restaurant zich bevindt.