GPS wandelroute – Backpack-RLLY

Op zoek naar een uitdagende GPS wandelroute?
Verschillende RLLY's zijn wandelend te volgen waarbij het kompas in de app u leidt naar de verschillende locaties met leuke opdrachten.

Gps wandelroute als groeps evenement

Wanneer u de GPS wandelroute als evenement gaat volgen, met relaties, familie of personeel bijvoorbeeld, wordt dit een (unieke) backpack-RLLY.
Elke groep krijgt een eigen backpack mee voor onderweg met hierin materialen. Deze materialen zullen namelijk behoorlijk goed van pas komen tijdens de opdrachten in de gps route....
De aangewezen persoon in de groep zorgt ervoor dat de backpack met materiaal op het juiste moment gebruikt wordt. Scoor als groep de maximale punten!

Mogelijkheden Backpack-RLLY in eigen stijl:

  • Locatie naar keuze, wij hebben mooie en geschikte locaties maar op eigen locatie is ook mogelijk;
  • Eigen materialen en goodies, om te gebruiken tijdens de Backpack-RLLY en om leuke herinneringen te houden;
  • Opdrachten en vragen in de app in eigen stijl;
  • Strijd tegen elkaar binnen de groep en bekijk aan het einde jullie eigen scorelijst wie het winnende groepje is!

Het is echt een premium rally! Zo ontstaat er binnen de grote groep nog een leuke uitdaging.... want welk groepje behaalt de hoogste score?

Gps wandelroute

Gps wandelroute als individu of kleine groep

Een GPS wandelroute als individu of met een kleine groep is ook mogelijk. Hierbij volgt u een bestaande GPS wandelroute. De backpack kunt u hierbij zelf meenemen! Dit zal een gps wandelroute zijn waarbij de vragen gewoon in de app beantwoord kunnen worden en waar verder geen extra materialen voor nodig zijn.

Arrangement

De Backpack-RLLY beginnen of eindigen met een lekker hapje? Dat kan. Op verschillende locaties hebben wij samenwerkingen met leuke horecagelegenheden waar zeker een lekker hapje gegeten kan worden. Aan u de keuze waar en wanneer de groep lekker gaat lunchen en/ of dineren.
De bestaande RLLY'S kunnen ook goed gecombineerd worden met een lunch of diner, deze liggen in de buurt van een horecagelegenheid.