fbpx

Mvo-RLLY – Rally zonder uitstoot

Rijd met elektronisch vervoer de mooiste route en laat een groene indruk achter door een boom te planten op de route!

Een groen thema aan uw event

Wanneer u bijvoorbeeld een verantwoord bedrijfsevenement wilt organiseren is de MVO-RLLY zeer geschikt.
De MVO- rlly wordt gereden met een gehuurde elektrische scooter of elektrische auto. Dit kan op eigen locatie of op één van onze locaties. Ook in de MVO- rlly zullen uitdagende opdrachten worden opgenomen die te bereiken zijn door het kompas te volgen in de RLLY- app.
Help de vervuiling als groep tegen te gaan door afval te verzamelen tijdens de rlly. Het groepje met het meeste gewicht aan afval in de tas krijgt nog eens extra punten! Ook zullen de uitdagende opdrachten te maken hebben met het groene thema. Al met al een echt verantwoord event!

Een groene gps route voor individu of klein groepje

Niet alleen bij grote events kan er een groen thema aan de rlly worden gegeven. Ook voor als u de route met bijvoorbeeld het gezin wilt volgen.
Zo zijn er op verschillende locaties rlly's te volgen met een gehuurde elektrische scooter of- auto. Ook de opdracht zullen verantwoord zijn en te maken hebben met duurzame onderwerpen. Zo wordt het een uitdagende, leuke maar ook leerzame rlly! Zie onze bestaande gps routes en kijk voor een rlly bij u in de buurt!

Arrangementen

De RLLY goed afsluiten als event?
Dat kan zeker, want op verschillende locaties hebben wij samenwerkingen met verschillende restaurants waar er een lekker hapje gegeten kan worden.
Verder geldt voor de bestaande RLLY’S dat ze allemaal in de buurt van restaurants liggen, hier is een lekker hapje dus ook mogelijk bij!