fbpx

Over RLLY (app)

U bent met RLLY al goed op weg wanneer:

  • Er een bedrijfsevent georganiseerd moet worden en u hiervoor met een gaaf idee op tafel wilt komen;
  • U bijvoorbeeld belangrijke relaties zoals klanten, sponsoren of vaste gasten eens goed wilt bedanken met een uniek event;
  • Het jaarlijkse familie-uitje weer georganiseerd moet worden wat leuk moet zijn voor jong en oud;
  • U met het gezin lekker de buitenlucht in wilt en hierbij een leuke actieve gps route wilt volgen.
Straat, splitscreen

RLLY'S voor grote groepen:

Wij bieden gps routes voor grote groepen, dit is een uniek RLLY event die geheel naar eigen wens ingevuld kan worden.
Wij hebben mooie locaties voor deze RLLY'S beschikbaar maar een RLLY op eigen locatie is ook mogelijk. Realiseer een event waarbij teambuilding belangrijk is en strijd tegen elkaar om de hoogste scores te behalen. Kijk hieronder voor de verschillende thema's van de RLLY'S.

RLLY'S voor individu of een kleine groep:

Een RLLY is er ook voor kleine groepen en individuen. Samen een mooie autorally volgen door de mooiste stukken natuur of lekker met de kids een leuke tijd in het bos beleven door actieve opdrachten uit te voeren en zo het doel te bereiken. Om een beeld van de RLLY's te krijgen kunt u een kijkje nemen bij de bestaande gps routes.

Thema's van de RLLY'S:

  • Backpack- RLLY: Wandelend de uitdaging aangaan waarbij de aangewezen persoon in de groep ervoor zorgt dat de backpack met materiaal op het juiste moment gebruikt wordt. Scoor als groep de maximale punten!
  • 2Wheel- RLLYStap op een (E)scooter en probeer de juiste locaties te bereiken door het kompas te volgen. De locaties bereiken is 1, de opdrachten met zoveel mogelijk punten af te ronden is 2!
  • Car- RLLYStap de auto in, waarbij degene met het beste richtingsgevoel de telefoon in handen neemt… Het wordt nu  schakelen om keer op keer de juiste richting op te gaan om zo de route met de hoogste score af te ronden!
  • MVO- RLLYEen groene RLLY? Rijd met elektronisch vervoer de mooiste route en laat een groene indruk achter door een boom te planten op de route!
Allerally'sjpg