Over RLLY

RLLY biedt avontuurlijke (bedrijfs, familie, vrijgezellen, etc)- events die te beleven zijn door een kompas te volgen. Dit kompas leidt je naar de leukste plekken met daarbij gave en uitdagende opdrachten!

De combinatie van teambuilding bij de opdrachten en de mooie/ leuke plekken die je ziet zorgt voor een unieke beleving!

Je bent met RLLY al op de goede weg als je bijvoorbeeld..:

  • Een bedrijfsevent gaat organiseren en je hiervoor met een gaaf idee op tafel wilt komen;
  • Er binnenkort een vrijgezellenfeest plaats gaat vinden en je iedereen een super leuke tijd wilt bezorgen;
  • Een familie-event wilt gaan plannen waarbij iedereen van elke leeftijd een leuke tijd mee beleeft.
  • Samen met het gezin de buitenlucht in wilt en een keer een andere route als standaard wilt volgen.

Wij bieden dus RLLY'S voor grote groepen, waarbij de RLLY een event is. Een RLLY als event kan naar eigen wens worden ingevuld. Wij hebben mooie locaties beschikbaar voor deze gps routes, een RLLY op eigen locatie is ook mogelijk.
Ook zijn er RLLY'S voor individuen en kleine groepen, een gezin bijvoorbeeld. Deze gps routes zullen al bestaand zijn.

Een RLLY is er in verschillende thema's. De RLLY's zijn er op veel verschillende soorten locaties. Hieronder zijn de thema's van de Premium routes te zien, deze zijn van te voren uitgezet.

Thema's:

  • Backpack- RLLY: Wandelend de uitdaging aangaan waarbij de aangewezen persoon in de groep ervoor zorgt dat de backpack met materiaal op het juiste moment gebruikt wordt. Scoor als groep de maximale punten!
  • 2Wheel- RLLY: Stap op een (E)scooter en probeer de juiste locaties te bereiken door het kompas te volgen. De locaties bereiken is 1, de opdrachten met zoveel mogelijk punten af te ronden is 2!
  • Car- RLLY: Stap de auto in, waarbij degene met het beste richtingsgevoel de telefoon in handen neemt… Het wordt nu  schakelen om keer op keer de juiste richting op te gaan om zo de route met de hoogste score af te ronden!
  • MVO- RLLY: Een groene RLLY? Rijd met elektronisch vervoer de mooiste route en laat een groene indruk achter door een boom te planten op de route!

Arrangement

De RLLY beginnen of eindigen met een lekker hapje? Dat kan. Op verschillende locaties hebben wij samenwerkingen met leuke restaurants waar je zeker een lekker hapje kan eten. De RLLY's zullen daarom ook liggen in de buurt van waar het restaurant zich bevindt.