fbpx

Over RLLY

U bent met RLLY op de goede weg wanneer:

  • Er een bedrijfsevent georganiseerd moet worden en u hiervoor met een gaaf idee op tafel wilt komen;
  • U bijvoorbeeld belangrijke¬†relaties¬†zoals klanten, sponsoren of vaste gasten eens goed wilt bedanken met een uniek event;
  • U een familie-event wilt gaan plannen waarbij iedereen van elke leeftijd een leuke tijd mee beleeft;
  • Samen met het gezin de buitenlucht in wilt en een keer een andere route als standaard wilt volgen.
rallyweg

RLLY biedt avontuurlijke (bedrijfs, familie, vrijgezellen, etc)- events die te beleven zijn door een kompas te volgen. Naast events zijn alle RLLY's ook individueel of met een kleine groep te volgen, zo is er voor iedereen een leuke RLLY. 

Wat is een RLLY?

RLLY is een Navigame, ofwel een navigatiespel waarbij je door middel van een kompas genavigeert wordt naar steeds de volgende, onbekende spott. Het uitdagende aan deze Navigames is dat je constant niet weet wat de volgende plek is waar je uitgaat komen en je dus echt afhankelijk bent van de RLLY app. Je wordt naar verschillende waypoints geleidt waaraan leuke opdrachten gekoppeld zijn.

gpskompas

RLLY'S voor grote groepen:

Wij bieden gps routes voor grote groepen, dit is een uniek RLLY event die geheel naar eigen wens ingevuld kan worden.
Wij hebben mooie locaties voor deze RLLY'S beschikbaar maar een RLLY op eigen locatie is ook mogelijk. Realiseer een event waarbij teambuilding belangrijk is en strijd tegen elkaar om de hoogste scores te behalen. Kijk hieronder voor de verschillende thema's van de RLLY'S.

RLLY'S voor individu of een kleine groep:

Een RLLY is er ook voor kleine groepen en individuen. Samen een mooie autorally volgen door de mooiste stukken natuur of lekker met de kids een leuke tijd in het bos beleven door actieve opdrachten uit te voeren en zo het doel te bereiken. Om een beeld van de RLLY's te krijgen kunt u een kijkje nemen bij de bestaande gps routes.

Arrangement

De RLLY beginnen of eindigen met een lekker hapje? Dat kan. Op verschillende locaties hebben wij samenwerkingen met leuke restaurants waar je zeker een lekker hapje kan eten. De RLLY's zullen daarom ook liggen in de buurt van waar het restaurant zich bevindt.

Navigame