Over RLLY

U bent met RLLY op de goede weg wanneer:

  • Er een bedrijfsevent georganiseerd moet worden en u hiervoor met een gaaf idee op tafel wilt komen;
  • U bijvoorbeeld belangrijke relaties zoals klanten, sponsoren of vaste gasten eens goed wilt bedanken met een uniek event;
  • U een familie-event wilt gaan plannen waarbij iedereen van elke leeftijd een leuke tijd mee beleeft;
  • Samen met het gezin de buitenlucht in wilt en een keer een andere route als standaard wilt volgen.
rallyweg

RLLY biedt avontuurlijke (bedrijfs, familie, vrijgezellen, etc)- events die te beleven zijn door een kompas te volgen.
Dit kompas leidt je naar de leukste plekken met daarbij gave en uitdagende opdrachten!

Kom de mooiste plekken tegen met de gps-routes en geniet tegelijkertijd van de buitenlucht.

De combinatie van teambuilding bij de opdrachten en de mooie en leuke plekken die voorbijkomen creëren een unieke beleving!

 

gpskompas

RLLY'S voor grote groepen:

Wij bieden gps routes voor grote groepen, dit is een uniek RLLY event die geheel naar eigen wens ingevuld kan worden.
Wij hebben mooie locaties voor deze RLLY'S beschikbaar maar een RLLY op eigen locatie is ook mogelijk. Realiseer een event waarbij teambuilding belangrijk is en strijd tegen elkaar om de hoogste scores te behalen. Kijk hieronder voor de verschillende thema's van de RLLY'S.

RLLY'S voor individu of een kleine groep:

Een RLLY is er ook voor kleine groepen en individuen. Samen een mooie autorally volgen door de mooiste stukken natuur of lekker met de kids een leuke tijd in het bos beleven door actieve opdrachten uit te voeren en zo het doel te bereiken. Om een beeld van de RLLY's te krijgen kunt u een kijkje nemen bij de bestaande gps routes.

Een RLLY is er in verschillende thema's. De RLLY's zijn er op veel verschillende soorten locaties. Hieronder zijn de thema's van de Premium routes te zien, deze zijn van te voren uitgezet.

Thema's:

  • Backpack- RLLY: Wandelend de uitdaging aangaan waarbij de aangewezen persoon in de groep ervoor zorgt dat de backpack met materiaal op het juiste moment gebruikt wordt. Scoor als groep de maximale punten!
  • 2Wheel- RLLY: Stap op een (E)scooter en probeer de juiste locaties te bereiken door het kompas te volgen. De locaties bereiken is 1, de opdrachten met zoveel mogelijk punten af te ronden is 2!
  • Car- RLLY: Stap de auto in, waarbij degene met het beste richtingsgevoel de telefoon in handen neemt… Het wordt nu  schakelen om keer op keer de juiste richting op te gaan om zo de route met de hoogste score af te ronden!
  • MVO- RLLY: Een groene RLLY? Rijd met elektronisch vervoer de mooiste route en help de
    vervuiling tegen te gaan door tijdens de rlly zoveel mogelijk afval te verzamelen!
allerallys

Arrangement

De RLLY beginnen of eindigen met een lekker hapje? Dat kan. Op verschillende locaties hebben wij samenwerkingen met leuke restaurants waar je zeker een lekker hapje kan eten. De RLLY's zullen daarom ook liggen in de buurt van waar het restaurant zich bevindt.