Ontdek de omgeving van Ijs van Co met een RLLY!

Volg het kompas en beleef! Een RLLY is een interactieve manier om jouw omgeving te verkennen.
Naast dat je op een nieuwe manier navigeert zijn er ook diverse soorten opdrachten opgenomen in de RLLY.
Behaal jij de hoogste score? Ga je voor een auto RLLY of wandel RLLY? Klik jouw keuze hieronder aan. Vervolgens verschijnt de dichtstbijzijnde locatie in de product balk.

Beleef een leuk uitje een combineer een RLLY met een smakelijk bezoek aan Ijs van CO!
De volgende autorally’s komen sowieso langs Ijs van Co: West- Veluwe RLLY (Start Terschuur), Oost-Veluwe & Apeldoorn RLLY (Start Apeldoorn)
De volgende wandelrally’s komen langs Ijs van Co: Wandelchallenge Hoenderloo

 • wandelrally
  Wandelrally
  17,5021,95
 • Autorally’s
  29,4529,50

Hoe werkt een RLLY?

 • Koop een startbewijs: Je vindt op deze website alle beschikbare rally’s, je kunt hier een startbewijs kopen en betalen!
 • Download de app: Je kunt de app downloaden uit de Google Play Store of de Apple App store.
 • Open de gekochte route in de app: Als je de app hebt geïnstalleerd, kun je daar je gegevens invullen zodat je aangemeld bent.
  Ga vervolgens in de app naar de route waarvoor je een startbewijs hebt aangekocht.
 • Vul de code in die je hebt ontvangen: Binnen een uur na je bestelling ontvang je in je mailbox de code die je kunt gebruiken om de rally te ontgrendelen.
 • Begeef je naar het startpunt en start! Het startpunt is zichtbaar in jouw route pagina. Begeef je naar dit startpunt, aangekomen bij het startpunt ontvang je een signaal van de app (als je de route hebt ontgrendeld met jouw code) dat je kunt starten. Volg het kompas en beleef!

Ijs van Co

Het lekkerste, ambachtelijke Ijs van de Veluwe kan je hier beleven. Dagelijks vers vanille ijs wordt er verkocht aan het ijs-Loket in Hoenderloo. Ga jij voor een ijsje met vruchtjes of heerlijke verse aardbeien?