Rlly’s

Op zoek naar een leuke activiteit lekker in de buitenlucht? Wij bieden verschillende gps- routes die met een kleine groep of alleen te volgen zijn.
Om de rlly's te volgen heeft u de RLLY app nodig. In deze app staan alle rlly's die te volgen zijn, het betreft de gratis RLLY'S en de RLLY'S met een prijs erbij. Afhankelijk van de soort route en soort opdrachten is de RLLY gratis of betaald.
Het vervoersmiddel van de RLLY verschilt per route.
Zo zijn er auto-rlly's, fiets-rlly's en wandel-rlly's, dit vervoer kunt u zelf verzorgen, ook zijn er rlly's waarbij u bijvoorbeeld een solex of een bepaald soort auto kan huren.

De rlly's die gevolgd kunnen worden:

  • De Edese Backpack-rlly, dit is een wandeltocht op de Edese heide waarin leuke kennisopdrachten zijn opgenomen;
  • De Arnhemse Navigame, een Backpack-rlly door hartje Arnhem en een stukje groen met een aantal leuke opdrachten!
  • De Utrechtse Navi-game, dit is een wandelroute door de stad Utrecht waarbij je leuke plekken tegenkomt met daarbij opdrachten die uitgevoerd moeten worden!;
  • De Arnhemse auto-rally, dit is een auto-rally waarmee Arnhem eens op een andere manier gezien kan worden, deze autorally biedt een afwisseling in route tussen mooie natuur en stad.
allerallys

Unieke rlly als event?

Een gave rally voor een grote groep organiseren? Het is ook mogelijk om een unieke rally te volgen samen met de familie, het personeel of relaties. Op eigen locatie of op één van onze locaties, het is aan u. Strijd tegen elkaar en zorg met een goede teambuilding voor de hoogste score!