fbpx

GPS tocht of RLLY

GPS tocht of RLLY

18/03/2020 rlly 0

Is RLLY een gps tocht?

Ja.. en nee. RLLY gebruikt onder andere gps en we zetten een mooie tocht uit maar RLLY is veel meer dan een gps tocht die je overal ziet. De naam zegt het al, want die is niet voor niets afgeleid van rally.

Wat is RLLY?

RLLY heeft het allemaal. Speciaal voor jouw bedrijfsfeest, relatiedag of familiefeest kan een rlly op een locatie worden uitgezet. Wij zelf hebben ook leuke locaties waar een RLLY mogelijk is, de keuze is aan jullie.
Jullie RLLY is in de rlly app alleen toegankelijk met jullie eigen codes, waardoor de strijd wordt gevoerd door alleen deelnemers in jullie groep. In de app zijn spottz opgenomen. Via het kompas en met gps navigeer je van spott naar spott. Bij diverse spottz in de gps tocht zijn opdrachten opgenomen die op maat zijn bedacht voor jullie groep (uiteraard staan we zeer open voor jullie suggesties). De totale deelnemersgroep wordt opgedeeld in kleine groepen, per kleine groep kan er een score worden gehaald die de app opslaat. Aan het eind van de rlly worden de scores inzichtelijk en is de gps tocht voltooid.

Soorten vervoer van de gps tocht

Bij een RLLY denk je wellicht al snel aan een auto rally. RLLY biedt zeker weten auto rally’s maar ook rally’s die te voet of met bijvoorbeeld een scooter of solex te volgen zijn. De RLLY’s zijn niet zomaar routes, waar je bijvoorbeeld met een auto tocht gewend bent een kaart te volgen, werkt het bij RLLY net anders. Het is echt een uitdaging om met het kompas telkens weer de juiste plekken te ontdekken. Eenmaal op de juiste plek aangekomen aan jullie de taak ook de opdracht goed af te ronden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *