Uitjes

RLLY biedt autorally’s, 2-Wheel rally’s en wandelrally’s die je langs de mooiste plekken in een omgeving leidt. Een origineel uitje wat geheel naar eigen wens opgesteld kan worden. Een RLLY geheel op maat of liever een route die al is uitgezet door ons? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Wat is een RLLY?

Wanneer je een RLLY doet kom je op de tofste plekken die de omgeving te bieden heeft.
Met een RLLY navigeer je zelf met een app: het kompas wijst de richting, maar niet de weg!
De navigatie skills zijn dus belangrijk. Eenmaal de volgende plek gevonden komt er een opdracht tevoorschijn.
Een leuke foto-opdracht of een fanatieke doe-opdracht, beide zijn aanwezig tijdens een RLLY. Liever een uitje op maat?
Wij bieden ook RLLY’s geheel naar eigen wens, bekijk meer op rally organiseren.

Autorally of wandelrally

Wij bieden auto- en wandelrally’s. Meestal is een autorally ca. 60 tot 80 KM lang met daarin rond de 10 opdrachten opgenomen.
Met een autorally ben je zeker een middag zoet met als grote voordeel dat het ook goed te doen is met slecht weer, een autorally is een echt slecht weer uitje, maar uiteraard ook leuk met lekker weer!
Wanneer je graag de RLLY geheel buiten doet en liever wat fanatieker bezig bent is een wandelrally een goede optie.
De wandelrally is meestal tussen de ca. 5 en 8 KM lang is uitgezet/ kan worden uitgezet in de natuur of door een stad. Bij beide soorten rally’s zijn er genoeg opties om lekker te pauzeren, er zijn diverse horecagelegenheden opgenomen in elke RLLY.

Een RLLY uitje..

Een RLLY is geschikt als uitje voor het personeel, als familie-uitje maar ook zeker leuk als vrijgezellenfeestje! Bekijk de mogelijkheden hieronder of neem contact met ons op voor je vraag.

Arrangement

De dag lekker eindigen? Onze huidige RLLY’s eindigen allemaal bij een horecagelegenheid waar diverse mogelijkheden zijn voor een hapje en of drankje. Bij een rally op maat kiezen wij/ samen het perfecte restaurant uit zodat de dag goed afgesloten kan worden.