fbpx

Wat te doen in Arnhem

Wat te doen in Arnhem?

Een dagje uit naar deze stad, maar wat is er te doen in Arnhem? Een citygame waarmee je de leukste plekken van de stad ziet met daarbij interactieve opdrachten, dat is er bijvoorbeeld te doen in Arnhem!
Het kompas leidt je langs de leukste waypoints met de opdrachten, haal de hoogste score door de opdrachten en vragen juist uit te voeren.

De wandel RLLY van Arnhem

Deze Navigame start in het groene hart van Arnhem, Sonsbeekpark! Hier is ook de mogelijkheid om eventueel de auto te parkeren.
Vanaf nu is het aan jullie en het kompas om de route op de juiste manier te volgen en al die punten binnen te halen!
Probeer de hoogste score te halen en boven aan de scorelijst te eindigen, dat zal leuk zijn!

Aantal personen en prijzen:

Om deze Navigame zo goed mogelijk te beleven raden wij aan om deze wandel RLLY met maximaal vijf personen per telefoon te volgen, waarbij het ook mogelijk is om deze RLLY individueel te volgen.

Een auto rally door Arnhem

Wanneer u meer van het touren met de auto bent is de Arnhemse auto rally wellicht iets leuks. Deze rally komt onder andere door de Arnhemse natuur EN stad! Ook in deze Navigame zijn er gave opdrachten opgenomen waarbij het belangrijk is goed op te letten, want een auto gaat net wat sneller langs de verschillende spottz met opdrachten.

Aantal personen en prijzen:

Om deze Navigame zo goed mogelijk te beleven raden wij aan om deze auto RLLY met maximaal vier personen per telefoon te volgen en minimaal twee personen. Het is belangrijk dat er naast de rijdende persoon een navigator is die de telefoon beheerd.

Wat te doen in Arnhem

De RLLY app

Om de RLLY’S te volgen is de app ge├»nstalleerd op uw telefoon nodig. Eenmaal de juiste rally gekozen zal het kompas jullie beste vriend zijn deze tocht..
Per opdracht of vraag zijn een aantal punten te verdienen, het score-overzicht is bij het einde van de rally in te zien, halen jullie de hoogste score?
De app is te downloaden voor Android en IOS.

Een RLLY geheel op maat

Deze rally organiseren als evenement is ook mogelijk. Organiseer een rally voor de familie, relaties of personeel en ga de uitdaging met z’n allen aan.
De rally kan geheel naar eigen wens ingevuld worden. Zo zijn bijvoorbeeld de locatie en de invulling van de opdrachten zelf te bepalen.