fbpx

Wat te doen in Utrecht

Wat te doen in Utrecht?

Utrecht is een stad waar heel veel te doen is. Leer de stad kennen met een uitdagende gps tocht.  Volg het kompas in de RLLY app en ontdek de leukste plekjes van Utrecht.
Het kompas leidt naar verschillende waypoints waar vervolgens uitdagende opdrachten en vragen aan gekoppeld zijn.

De backpack-RLLY van Utrecht

Zo is er in Utrecht een interactieve wandeltocht te doen.
De wandelroute start bij de Domtoren, vanaf dan komt het echt op jullie aan.
Met elke opdracht en vraag zijn punten te verdienen. Het is de bedoeling om het maximaal aantal punten te verdienen met het maximaal plezier, tijd speelt geen rol, dus een drankje op het terras is zeker mogelijk!

Wat te doen in Utrecht

De RLLY app

Om de backpack-rlly te volgen is de app geïnstalleerd op uw telefoon nodig. De app is te downloaden voor Android en IOS. Eenmaal de juiste rally gekozen zal het kompas jullie beste vriend zijn deze tocht..
Per opdracht of vraag zijn een aantal punten te verdienen, het score-overzicht is bij het einde van de rally in te zien, halen jullie de hoogste score?

Een RLLY geheel op maat

Deze rally organiseren als evenement is ook mogelijk. Organiseer een rally voor de familie, relaties of personeel en ga de uitdaging met z'n allen aan.
De rally kan geheel naar eigen wens ingevuld worden. Zo zijn bijvoorbeeld de locatie en de invulling van de opdrachten zelf te bepalen.