Wat te doen in Amersfoort stad?

Amersfoort is een bijzonder karakteristieke stad waar veel is te zien en te doen.
We geven je onderstaand een aantal mogelijkheden om wat te doen in Amersfoort:

Autorally rijden Amersfoort

De onderstaande autorally start vlak bij Amersfoort. Door een autorally te rijden in de buurt van Amersfoort heb je wat te doen in Amersfoort, zie je veel van de omgeving en leer je nog veel ook!
De autorally in de buurt van Amersfoort duurt 3-4 uur en is ca. 80 km.
Je kunt hem rijden op elk moment dat je uit komt en met elke mogelijke auto!

Wat te doen in Amersfoort – Doe een navigatiespel van RLLY

RLLY biedt verschillende navigatiespellen in Nederland. Zo zijn er wandelrally’s en autorally’s. Het doel van een navigatiespel is om mensen mooie plekken van een omgeving te laten zien waar je normaal nooit zou komen en deze mooie plekken op een leuke en interactieve manier te laten beleven.

De RLLY app

Om de route te volgen is de RLLY app geïnstalleerd op een telefoon nodig. Wij raden aan om een groep met maximaal 5 personen aan te houden. Dit omdat de route en de opdrachten dan maximaal gevolgd en beleefd kunnen worden, minder dan 5 is dus ook mogelijk.

  • 1. Koop een startbewijs: Je vindt op deze website alle beschikbare rally’s, je kunt hier een startbewijs kopen en betalen!
  • 2. Download de app: Je kunt de app downloaden uit de Google Play Store of de Apple App store.
  • 3. Open de gekochte route in de app: Als je de app hebt geïnstalleerd, kun je daar je gegevens invullen zodat je aangemeld bent.
    Ga vervolgens in de app naar de route waarvoor je een startbewijs hebt aangekocht.
  • 4. Vul de code in die je hebt ontvangen: Binnen een uur na je bestelling ontvang je in je mailbox de code die je kunt gebruiken om de rally te ontgrendelen.
  • 5. Begeef je naar het startpunt in Ede en start: Het startpunt is zichtbaar in jouw route pagina. Begeef je naar dit startpunt, aangekomen bij het startpunt ontvang je een signaal van de app (als je de route hebt ontgrendeld met jouw code) dat je kunt starten. Volg het kompas en beleef, zo doe je echt wat leuks in Amersfoort!