Wat te doen in Arnhem?

RLLY biedt je een leuke activiteit, namelijk het volgen van een rally, als gps wandeltocht en gps autorally.
Wil je echt iets leuks doen in de omgeving van Arnhem, download dan de app en kijk welke routes er actief zijn in Arnhem.

De RLLY app toont je na het startpunt een kompas, wat je kunt volgen om op de leukste plekken uit te komen. Op de plekken waar het kompas je naar toe leidt zijn leuke opdrachten opgenomen.
Doordat je van plek naar plek een route volgt ben je lekker buiten, heb je echt iets leuks om te doen in Arnhem, het totaal aan punten wordt opgeslagen en je kunt jouw score zien ten opzichte van die van andere deelnemers.
Bekijk alle RLLY’S op de overzichtpagina of koop een code voor de routes in de buurt van Arnhem via onderstaande producten.

Wat te doen in Arnhem vandaag of dit weekend?

Hoe werkt de RLLY app?

  • 1. Koop een startbewijs: Je vindt op deze website alle beschikbare rally’s, je kunt hier een startbewijs kopen en betalen!
  • 2. Download de app: Je kunt de app downloaden uit de Google Play Store of de Apple App store.
  • 3. Open de gekochte route in de app: Als je de app hebt geïnstalleerd, kun je daar je gegevens invullen zodat je aangemeld bent.
    Ga vervolgens in de app naar de route waarvoor je een startbewijs hebt aangekocht.
  • 4. Vul de code in die je hebt ontvangen: Binnen een uur na je bestelling ontvang je in je mailbox de code die je kunt gebruiken om de rally te ontgrendelen.
  • 5. Begeef je naar het startpunt in Ede en start: Het startpunt is zichtbaar in jouw route pagina. Begeef je naar dit startpunt, aangekomen bij het startpunt ontvang je een signaal van de app (als je de route hebt ontgrendeld met jouw code) dat je kunt starten. Volg het kompas en beleef, zo doe je echt wat leuks in Arnhem!