Wat te doen in Nijmegen?

Nijmegen ligt dicht bij de Duitse grens en staat bekend om de ‘Nijmeegse Vierdaagse’ (feesten).
De stad biedt veel variatie en je kan er goed terecht voor cultuur, shoppen en de terrasjes. In de zomer kan je afkoelen in de Waal en als je meer wilt leren over o.a. de Waal kan je terecht bij de Bastei. Al met al, voor elk wat wils. Je kan er zeker van zijn dat je wat te doen in Nijmegen hebt.

Ontdek Nijmegen met een wandel RLLY

Er zijn zoveel mogelijkheden om te doen in Nijmegen dat de keuze lastig kan zijn.
Daar heeft RLLY een oplossing voor: een stads RLLY die jou met een interactieve wandeltocht mooie plekjes van de stad laat zien. Het kompas leidt je naar de meest mooie plekjes en ondertussen leer je ook nog eens wat over de omgeving. Je zit niet vast aan tijden en kan de route op ieder gewenst moment volgen.
Het is leuk om te doen voor de meeste leeftijden, wij raden een leeftijd vanaf 6 jaar aan. De link hieronder verwijst je specifiek naar de wandelroutes waar je vervolgens Nijmegen kan aanklikken.


Ontdek Nijmegen omgeving met een autorally

Ook in de omgeving van Nijmegen zijn er mooie plekken te ontdekken. Ga op pad met de zeven-heuvelen RLLY en ontdek het zelf.
Deze autorally zal niet door Duitsland heengaan. Het is een natuurlijke autorally met bijzondere plekken opgenomen. Behaal punten met de tussentijdse opdrachten. Naast een leuke competitie leer je direct wat over de omgeving door de opdrachten.  De routes zijn ca. 70 tot 90 KM lang en leuk om te doen vanaf een leeftijd van 6 jaar. Start met beleven en bestel hieronder jouw RLLY!

  • Autorally’s
    29,4549,50