Wat te doen in Voorthuizen?

Wat te doen in het dorp Voorthuizen?
Door het dorp heen is er een leuke, interactieve kinderroute uitgezet.
De kinderen kunnen het kompas in de RLLY app volgen om zo de leuke plekken met opdrachten en vragen te ontdekken. Het leukste is om dit in groepsverband te gaan ontdekken, dus één telefoon per groep.

De kinderroute van Voorthuizen

Deze kinderroute is te doen en te starten in het midden van Voorthuizen. Dit is een route leuk voor de leeftijden van 6 tot 12 jaar
Het is een gps route die ongeveer een halfuur tot drie kwartier duurt. Per opdracht zijn er punten te verdienen, zo ontstaat er echt een uitdaging. Onderweg is er genoeg tijd om even lekker uit te rusten. De punten zijn namelijk te verdienen door de opdrachten juist uit te voeren, het gaat hierbij dus niet om tijd.

De RLLY app

Om de kinderroute te volgen is de RLLY app geïnstalleerd op een telefoon nodig. Wij raden aan om een groep met maximaal 5 personen aan te houden. Dit omdat de route en de opdrachten dan maximaal gevolgd en beleefd kunnen worden, minder dan 5 is dus ook mogelijk.

  • 1. Koop een startbewijs: Je vindt op deze website alle beschikbare rally’s, je kunt hier een startbewijs kopen en betalen!
  • 2. Download de app: Je kunt de app downloaden uit de Google Play Store of de Apple App store.
  • 3. Open de gekochte route in de app: Als je de app hebt geïnstalleerd, kun je daar je gegevens invullen zodat je aangemeld bent.
    Ga vervolgens in de app naar de route waarvoor je een startbewijs hebt aangekocht.
  • 4. Vul de code in die je hebt ontvangen: Binnen een uur na je bestelling ontvang je in je mailbox de code die je kunt gebruiken om de rally te ontgrendelen.
  • 5. Begeef je naar het startpunt in Ede en start: Het startpunt is zichtbaar in jouw route pagina. Begeef je naar dit startpunt, aangekomen bij het startpunt ontvang je een signaal van de app (als je de route hebt ontgrendeld met jouw code) dat je kunt starten. Volg het kompas en beleef, zo doe je echt wat leuks in Ede!