Wat te doen met familie?

Mag je de familiedag organiseren dit jaar? Of ben je op zoek naar een leuk uitje voor vandaag? Tijd voor een spectaculair uitje!
Het RLLY kompas zal jullie de weg wijzen en de mooiste plekken laten zien. Deze plekken zitten vaak dichterbij dan je denkt.

Een autorally met familie

Ontdek elkaars navigatie skills en ga op pad en ontdekking met een autorally. De routes zijn ca. 60 tot 90 KM lang waarmee je gegarandeerd een middag vullend uitje hebt!
Je ziet de leukste plekken van de omgeving en door de opdrachten in de route leer je ook nog wat over de omgeving. Met de verschillende opdrachten zijn punten te verdienen.. wie haalt de hoogste score?

Een wandelrally met familie

Liever meer bewegen en tegelijk navigeren? Dan is wellicht de wandelrally wel geschikt. De wandelrally’s zijn uitgezet in verschillende bruisende steden en laten jou met één kompasroute de leukste hottspottz zien. Onderweg zijn er genoeg opties voor een lekkere lunch/borrel. Let’s discover!

Een op maat gemaakte rally doen met familie

Wij hebben bovenstaande routes zelf uitgezet. Maar hoe leuk is het om een RLLY te volgen die start bij een bekende familieplek? Of die langs jullie favo restaurant komt?
Zie meer over de op maat gemaakte autorally’s op familiedag organiseren.