Wat te doen met kids?

Hebben de kinderen een dagje vrij en zin om wat leuks te gaan doen samen? Onze RLLY’s zijn zo gemaakt dat het voor kinderen ook leuk is om te doen. Naast dat het navigeren met kompas al een leuke uitdaging is voor de kids zijn er in elke route ook opdrachten opgenomen. Bij de opdrachten kan je denken aan doe-, kennis-, reken en foto-opdrachten. De rally’s zijn leuk voor een leeftijd vanaf 6 jaar.

Een autorally met de kids

Ga op ontdekking met de kinderen en beleef een leuke autorally. Er zijn door heel Nederland leuke autorally’s uitgezet, dus grote kans dat er ook bij jou een rally in de buurt te doen is! De autoRLLY’s zijn tussen de 60-90 KM lang, waarmee je zeker een middag zoet bent!

Een wandelrally met de kids

Zin in een sportief uitje? RLLY biedt ook wandelrally’s aan in diverse grote steden. Volg het kompas en ontdek de hottspottz van de stad met een RLLY.

De RLLY app

Om de route te volgen is de RLLY app geïnstalleerd op een telefoon nodig. Wij raden aan om een groep met maximaal 5 personen aan te houden. Dit omdat de route en de opdrachten dan maximaal gevolgd en beleefd kunnen worden, minder dan 5 is dus ook mogelijk.

  • 1. Koop een startbewijs: Je vindt op deze website alle beschikbare rally’s, je kunt hier een startbewijs kopen en betalen!
  • 2. Download de app: Je kunt de app downloaden uit de Google Play Store of de Apple App store.
  • 3. Open de gekochte route in de app: Als je de app hebt geïnstalleerd, kun je daar je gegevens invullen zodat je aangemeld bent.
    Ga vervolgens in de app naar de route waarvoor je een startbewijs hebt aangekocht.
  • 4. Vul de code in die je hebt ontvangen: Binnen een uur na je bestelling ontvang je in je mailbox de code die je kunt gebruiken om de rally te ontgrendelen.
  • 5. Begeef je naar het startpunt en start: Het startpunt is zichtbaar in jouw route pagina. Begeef je naar dit startpunt, aangekomen bij het startpunt ontvang je een signaal van de app (als je de route hebt ontgrendeld met jouw code) dat je kunt starten. Volg het kompas en beleef, zo doe je echt wat leuks met de kids!