Wat te doen met vriendinnen?

Op zoek naar een keer wat anders dan shoppen of eten? Een RLLY is een leuke auto of wandelroute waarbij je navigeert met een kompas. Leer elkaar pas echt kennen en laat je meest fanatieke kant zien! Halen jullie de hoogste score?

Ohja als je toch nog graag lekker wilt eten tijdens jullie uitje.. dan zijn er genoeg mooie plekken om even te pauzeren.

Een autorally met vriendinnen

Ga op pad met een autorally en behaal de hoogste score door de opdrachten goed af te ronden. Bij een autorally is oplettendheid extra belangrijk, je gaat immers wat sneller dus bepaalde plekken kunnen makkelijker over het hoofd gezien worden. Gaan jullie de uitdaging aan?

Een wandelrally met vriendinnen

Een leuk uitje en tegelijk lekker bewegen? Dan raden we je een wandelrally aan in één van de opgenomen steden. Het is echt goed navigeren want je bereikt niet zomaar de volgende bestemming!

Een RLLY op maat

Naast onze standaard routes is het ook mogelijk om een route op maat te laten maken. Als je op zoek bent naar wat te doen met vriendinnen is het natuurlijk extra bijzonder als deze route speciaal voor jullie wordt gemaakt. Zie autorally organiseren voor meer informatie.

De RLLY app

Om de route te volgen is de RLLY app geïnstalleerd op een telefoon nodig. Wij raden aan om een groep met maximaal 5 personen aan te houden. Dit omdat de route en de opdrachten dan maximaal gevolgd en beleefd kunnen worden, minder dan 5 is dus ook mogelijk.

  • 1. Koop een startbewijs: Je vindt op deze website alle beschikbare rally’s, je kunt hier een startbewijs kopen en betalen!
  • 2. Download de app: Je kunt de app downloaden uit de Google Play Store of de Apple App store.
  • 3. Open de gekochte route in de app: Als je de app hebt geïnstalleerd, kun je daar je gegevens invullen zodat je aangemeld bent.
    Ga vervolgens in de app naar de route waarvoor je een startbewijs hebt aangekocht.
  • 4. Vul de code in die je hebt ontvangen: Binnen een uur na je bestelling ontvang je in je mailbox de code die je kunt gebruiken om de rally te ontgrendelen.
  • 5. Begeef je naar het startpunt en start: Het startpunt is zichtbaar in jouw route pagina. Begeef je naar dit startpunt, aangekomen bij het startpunt ontvang je een signaal van de app (als je de route hebt ontgrendeld met jouw code) dat je kunt starten. Volg het kompas en beleef, zo doe je echt wat leuks met vriendinnen!