fbpx

Wat te doen op de veluwe

Wat te doen op de veluwe?

Wat te doen op de veluwe? Een interactieve navigatiegame waarbij je de leukste plekken van de veluwe ontdekt!
Ga op onderzoek uit met de RLLY app en laat je leiden door het kompas in de RLLY app langs verschillende waypoints.
Start met beleven en download de RLLY app.

Wandelen op de veluwe

Op de veluwe is van alles te doen, het is een groot gebied met mooie natuur.
Ook is er een navigatiespel, Navigame, te beleven op de veluwe. Deze Navigame zorgt voor een leuke vrijetijdsbesteding waarbij je de prachtige natuur kan ontdekken. Een navigame die zich op de veluwe bevindt een wandel RLLY over de Edese Heide, te zien en te volgen in de RLLY app.

Aantal personen en prijzen:

Om deze Navigame zo goed mogelijk te beleven raden wij aan om deze wandel RLLY met maximaal vijf personen per telefoon te volgen, waarbij het ook mogelijk is om deze RLLY individueel te volgen.

 

Auto rally over de veluwe

Stap de auto in en  begeef je naar het eerst volgende waypoint. Ondertussen geniet je van de mooie natuur en de leuke nieuwe plekken die je tegenkomt. Dit is een echte veluwe route waarbij je langs veel leuke dorpjes komt maar ook langs mooie stukken natuur. Deze Navigatiegame laat je echt stilstaan bij de omgeving want bij veel opdrachten moet je toch echt even de auto uit om de opdrachten af te ronden en die punten te behalen!

Aantal personen en prijzen:

Om deze Navigame zo goed mogelijk te beleven raden wij aan om deze auto RLLY met maximaal vier personen per telefoon te volgen en minimaal twee personen. Het is belangrijk dat er naast de rijdende persoon een navigator is die de telefoon beheerd.

Wat te doen op de veluwe

De RLLY app

Om de RLLY'S te volgen is de app geïnstalleerd op uw telefoon nodig. Eenmaal de juiste rally gekozen zal het kompas jullie beste vriend zijn deze tocht..
Per opdracht of vraag zijn een aantal punten te verdienen, het score-overzicht is bij het einde van de rally in te zien, halen jullie de hoogste score?
De app is te downloaden voor Android en IOS.